Skydds- och sÀkerhetsplanerare (Sos-pl)

Skydds- och sÀkerhetsplanerare (Sos-pl)

Skydds- och sÀkerhetsplanerare (Sos-pl)

Öppen kurs
Plats: Stockholm
LĂ€ngd: 3 dagar
Prisinfo: 8 900 kr ex moms
Företagsförlagd utbildning
Plats: RikstÀckande
LĂ€ngd: 3 dagar

Ska du planera och riskbedöma arbete i spÄromrÄde? Under kursen fÄr du kunskap och behörighet att utföra arbetsuppgifter som en Skydds- och SÀkerhetsplanerare har, inklusive samordningsansvar för skydds- och sÀkerhetsfrÄgor pÄ arbetsplatsen. Kursdeltagare ska, efter att genomgÄtt utbildningen, ha tillÀgnat sig de kunskaper, fÀrdigheter och kompetenser som fordras för att utföra de arbetsuppgifter som Äligger en Skydds- och SÀkerhetsplanerare och pÄ ett sÀkerhetsmÀssigt sÀtt kunna genomföra en riskbedömning för arbete och studiebesök i spÄromrÄde.

MĂ„lgrupp

Personal som ska planera och riskbedöma arbetet för egen och andras sÀkerhet vid aktiviteter i spÄromrÄde och ansvara för samordning av skydds- och sÀkerhetsfrÄgor pÄ arbetsplatsen. Vid utövande ska innehavaren av behörigheten ha god anlÀggningskÀnnedom inom spÄromrÄdet.

Kurssyfte

Kursens mÄl Àr att ge deltagarna kompetens att kunna planera samt samordna för skydds- och sÀkerhetsfrÄgor pÄ arbetsplatsen.

Kursdeltagaren skall efter utbildning kunna skriva Skydds- och sÀkerhetsplaner som beaktar sÀkerhet samt risker pÄ en arbetsplats.

Förkunskapskrav

GenomgĂ„ngen utbildning för skydds- och sĂ€kerhetsledare (BASÄSKYDD) Efter utbildningen ska kursdeltagaren genomgĂ„ arbetsmiljöutbildning i BĂ€ttre Arbetsmiljö (BAM) eller motsvarande.

Repetitionskrav

För att behÄlla behörigheten stÀlls krav pÄ Ärlig repetitionsutbildning, senast 31 maj, samt regelbundet utövande i den omfattning som krÀvs.

Boka direkt

Du kan boka eller stÀlla frÄgor genom att ringa oss pÄ telefonnummer (+46)08 400 297 90.

Boka direkt

Skydds- och sÀkerhetsplanerare (Sos-pl)
Inga kommande

Kontakta oss