[fullwidth_text alt_background=”none” width=”2/3″ el_position=”first”]

Webbutbildning

ADR 1.3

Webbkurs – Pris
ADR 1.3     1900:-/licens
Rabatterat pris vid bokning av fler licenser.
Angivna priser är exklusive moms

Krav webbutbildning

God förståelse i svenska språket.

ADR 1.3 utbildning på distans

Vårt motto är att en utbildning ska vara enkelt, bekvämt, och framförallt effektivt tidsmässigt. För att lyckas med detta har vi tagit fram denna utbildning via internet eller så kallad e-learning. Du kan själv välja att dela upp kursen som du vill, allt du gjort sparas på ”min sida” tills nästa gång du loggar in. Övningar finns i del olika lektionsdelarna och ett utbildningsintyg kan skrivas ut direkt efter klarat slutprov. Utbildningen är tillgänglig i  30 dagar efter att du fått dina inloggningsuppgifter.

Omfattning

Ca 4 timmar

Målgrupp

All personal som är delaktig i transport av farligt god ska ha utbildning för den uppgift de utför, så kalla 1.3 utbildning. Utbildningskravet gäller exempelvis personer som klassificerar farligt gods, utfärdar transportdokument, förpackar farligt gods, lastar, lossar, och annan personal som har arbetsuppgifter som rör transport av farligt gods på väg eller järnväg.

Syftet med utbildningen

Syftet med utbildningen är att personalen ska få kännedom om de risker och faror som är förknippade med det farliga gods som de hanterar och vilka regler som är tillämpliga.

Innehåll

Allmän utbildning
Funktionsspecifik utbildning
Säkerhetsutbildning

Efter genomförd utbildning erhålles ett utbildningsintyg.

msb_200

[/fullwidth_text]

[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/3″ el_position=”last”]

Intresseanmälan


    [/spb_text_block]