Röjsågskörkort Nivå RT – Trimmer

Röjsågskörkort Nivå RT – Trimmer

Öppen kurs
Plats: Täby
Längd: Halvdag
Pris: 2 900 kr
Företagsförlagd utbildning
Pris: Kontakta oss

Den här utbildningen ger dig praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper för att klara ett säkert och effektivt arbete med röjsåg. Tyngdpunkten ligger på arbete med grästrimmer och röjsåg vid trimning av gräsvegetation. 

[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Ingår i RA

RT-nivån ingår i RA-nivån, dvs om man tagit RA behöver man inte ta RT. Se vår Röjsåg RA-utbildning.

[/spb_text_block]

Målgrupp

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som använder grästrimmer eller röjsåg för trimning av gräsvegetation återkommande i arbetet, exempelvis entreprenörer, fastighetsskötare eller parkarbetare inom kommuner.

Kursinnehåll

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om arbetsteknik för röjsåg med skärutrustning i plast. Genom praktiska övningsmoment får du lära dig grundläggande, bra arbetsteknik för arbete med grästrimmer och röjsåg med skärutrustning i plast. Vi går även igenom allmänna säkerhetsbestämmelser, samt hantering och skötsel av säkerhetsutrustning.

Utbildningen inkluderar ett praktiskt och teoretiskt prov. Godkända prov ger dig röjsågskörkort nivå RT. För att få delta i utbildningen ska du fylla 16 år samma kalenderår som utbildningen genomförs. Du får dock inte arbeta ensam med röjsågen förrän du har fyllt 18 år.

Efter genomförd och godkänd utbildning får du ett utbildningsintyg.

Kurssyfte

Målsättningen är att du ska klara proven för röjsågskörkort nivå RT. Utbildningen vänder sig i första hand till dig som använder grästrimmer eller röjsåg för trimning av gräsvegetation återkommande i arbetet, exempelvis entreprenörer, fastighetsskötare eller parkarbetare inom kommuner.

Boka nu

Du kan boka eller ställa frågor genom att ringa oss på telefonnummer (+46)08 400 297 90.

Boka nu

Röjsåg RT - Halvdag
Inga kommande

Kontakta oss